Wat doen we?

SPUITWERK

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk leveren. De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitinstallatie. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex. Hierdoor is er een grote tijdwinst te boeken en daardoor prijs/technisch erg interessant. Uiteraard is airless latex spuiten ook veel egaler en strakker, vooral op glad stucwerk is het eindresultaat esthetisch erg fraai.

Latex spuiten op pleisterwerk (glad stucwerk) wordt het meeste toegepast. Dit is ook dé oplossing voor een mooie gladde latexlaag op glad stucwerk. Bij het traditioneel rollen van latex ontstaat er altijd een lichte structuur van de roller op glad stucwerk. Airless latex spuiten op een gladde ondergrond is de hoogst mogelijke afwerking. Onze prijzen zijn altijd inclusief afplakken van kozijnen, deuren, plinten, keuken, radiatoren. Kortom latex spuiten wordt veel toegepast en wij werken door heel Nederland. Wij komen vrijblijvend bij u langs indien u vragen heeft over de werkzaamheden, geen probleem! Wij inspecteren dan het plafond en de wanden en wij geven u een duidelijke uitleg omtrent de airless werkzaamheden aan uw woning/bedrijfspand.
 
 
HOUTROT
 

Houtrotherstel

Houtrot laat u repareren door CW vastgoedonderhoud. We hebben er de beste vakmensen voor en werken uitsluitend met topmaterialen. We verwijderen alle rotte plekken in het hout met een frees en vullen de lege plekken op met een twee componenten vulmiddel. Vaak is het ook nog nodig om een deel van het houtwerk door nieuw hout te vervangen. Als dat allemaal gedaan is, gaan we het houtwerk schilderen. Resultaat: een kozijn of deurpost alsof er nooit houtrot in heeft gezeten!

De laatste jaren zijn er nieuwe ontwikkelingen bij gekomen betreft de voorbehandeling van de ondergronden met betrekking tot houtrotherstel. Moest er in het verleden vaak een timmerman bijgehaald worden voor het repareren van houtrot en een nieuw kozijn geplaatst wanneer er een stukje rothout in voor kwam. Tegenwoordig kan er met behulp van 2-componenten Epoxy reparatie middelen een perfecte reparatie plaatsvinden. Hierna kan het overschildert worden en is het niet meer zichtbaar en kan het weer jaren mee.

Jaarlijkse controle 

Het is te adviseren om jaarlijks uw huis te laten controleren en eventueel onderhoudswerk te laten uitvoeren. Vooral het liggende werk, dorpels en verstekken/verbindingen van het houtwerk. Hout krimpt en zet ook weer uit, met gevolg dat de verbindingen open gaan staan en het vocht in het hout kan. Laat daarom uw huis elk jaar controleren.